Selecteer een pagina

Een kind op ‘natuurlijke’ en speelse wijze fotograferen is een vak. Flexibiliteit, inlevingsvermogen, en plezier in het fotograferen is daarmee zeker zo belangrijk. KlasseFoto hecht hier veel waarde aan. Wij combineren de voordelen van een eigen fotostudio en professionele high end printers met het fotograferen van de kinderen van scholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen op locatie.
Voor iedereen een voordeel, want we houden alles in eigen hand en hebben zelf de controle over de voortgang, kwaliteit en creativiteit van de foto’s. Wij hechten groot belang aan de integriteit van het kind en heldere communicatie met onze klanten.
Bestellen van digitale foto’s en afdrukken op diverse maten en materialen gaat zeer eenvoudig via onze website www.klasse-foto.nl, die u ook kunt bereiken door op de roze knop ‘klassefoto’ in de menu balk te klikken. Wij denken graag mee met jullie wensen en ideeën. Mail of bel ons gerust om kennis te maken.

Voorbeelden

01

Fotografie net even anders

Natuurlijk is het mogelijk om de foto’s van de leerlingen standaard te maken met achtergrond op een kruk of blok, maar denk ook eens out of the box. Vaak vinden ouders het leuk om een aparte foto (erbij) te hebben die dan vergroot op canvas of iets dergelijks kan.

02

Fris op wit

Altijd goed is het fotograferen met een compleet witte achtergrond. Frisse en duidelijke foto’s, haarscherp en een prachtige herinnering voor later.

03

Donkere achtergrond

Stijlvol en ook zeer geliefd, zijn de schoolfoto’s op een donkere achtergrond. Deze achtergrond kan gecombineerd worden met objecten om te zitten, maar ook kan een staande pose erg leuk zijn.

04

Op een kussen

In ieder geval heeft u nu door dat er heel veel mogelijkheden zijn om de schoolfoto’s te maken, op kussen, of stenen achterwand. Wij staan open voor alles.

Andere voorbeelden