Selecteer een pagina

 OVER MIJ

 

Fotografie is privé en zakelijk vrijwel mijn hele leven een creatieve rode draad geweest. Ik heb zeer nauw samengewerkt met fotografen binnen diverse creatieve processen en organisaties (van de verantwoordelijkheid over de productie van kunstcatalogi tot het samenwerken met drukkerijen, vormgevers etc.).
Daarnaast is fotografie een manier om mijn eigen creativiteit en ideeën een vorm te geven.
Het resultaat hiervan is de totstandkoming van een eigen fotowinkel geweest, die ik 10 jaar met veel plezier heb gehad en die mij op het fotografische vlak veel verder heeft gebracht. 

Stephan van Goor Fotografie is ontstaan doordat mijn fotografie en opdrachten zich veel meer buiten de winkel ging bewegen en de combinatie beperkingen met zich mee bracht.
Met het oprichten van Stephan van Goor Fotografie in januari 2020, ben ik meer in staat om mijn kennis, creativiteit en enthousiasme te delen en in de praktijk te brengen.

Een deel hiervan is als voorbeeld terug te vinden op deze website, die een aanzet mag geven tot nog meer mogelijkheden voor mezelf, maar met name ook voor de klant. Heb je een vraag, idee of suggestie? Ik vul deze graag met of voor je in…