Selecteer een pagina

Mogelijkheden

01

Feestje photoshoot

Wat is er leuker om een kinderfeestje te organiseren waarbij de kinderen mooi, speciaal, grappig en/of thematisch etc. op de foto gaan, maar ook nog iets van fotografie leren. Vanzelfsprekend kunnen ze elkaar ook op de foto zetten en van alles uitproberen. Fotografie is gewoon leuk en het is altijd spannend hoe het resultaat van de foto’s zal zijn. Om het helemaal af te maken, krijgen de kinderen het resultaat als afdrukken (indien gewenst in een lijstje) mee naar huis. Prijzen hieronder.

02

Workshop leren fotograferen

Kinderen kunnen heel creatief en enthousiast uit de hoek komen als ze met een fototoestel (of evt. hun eigen smartphone) in de weer gaan.
Ik bied fotoworkshops van 2 uur aan die leerzaam en creatief, maar vooral ook gewoon leuk zijn.  De kinderen gaan onder begeleiding met fototoestellen (evt. eigen smartphone) en allerlei materialen en attributen, in mijn eigen fotostudio, aan de slag. Bij mooi weer kunnen we ook naar buiten. Samen drukken we de leukste of mooiste foto’s af om mee naar huis te nemen. Een mooie herinnering!

03

Feestje leren fotograferen

Kinderen kunnen verrassend genoeg heel creatief en enthousiast uit de hoek komen als ze met een fototoestel (of evt. hun eigen smartphone) in de weer gaan.
Ik bied fotoworkshops aan die, afhankelijk van leeftijd en interesse leerzaam, maar vooral ook leuk zijn. Er is heel veel mogelijk, met vaak een verassend resultaat. In een eigen fotostudio met veel materiaal om leuke en creatieve foto’s te maken, zijn de kinderen onder begeleiding bezig. We kiezen altijd een paar foto’s uit om af te drukken en mee naar huis te nemen. Een mooie herinnering!

Workshop leren fotograferen

Workshop middag
Van 15:30 tot en met 17:30, diverse datums

Omdat de groep maximaal 8 kinderen (in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar) telt, is er ruimte genoeg om de aandacht te geven die ze verdienen. De kosten voor deze workshop bedragen € 29,95,- per kind.

Samen afdruk maken van mooiste foto.

De workshops worden op woensdagmiddag tussen 15.30 en 17.30uur gegeven. Voor de volgende data zijn nog inschrijvingen mogelijk:
Woensdag 26 augustus
Woensdag 9 september
Woensdag 7 oktober
Woensdag 4 november
Woensdag 9 december

Verjaardagsfeestje Photoshoot

Basispakket kinderfeestje fotografie:
Kinderfeestje tot 3 uur incl. begeleiding
Alle materiaal om te fotograferen aanwezig
Standaard 3X 13×18 afdruk (of formaten naar wens)
Limonade, zakje ships en iets lekkers inbegrepen
Prijs: € 150,- (bij max. 6 kinderen). Elk kind extra € 25,- per kind

Optioneel:
Extra uren
Visagie
Thema fotografie
Op locatie

Feestje leren fotograferen

Basispakket workshop of feestje:
Tot 3 uur incl. begeleiding
Alle materiaal om te fotograferen aanwezig of je kunt natuurlijk eigen materiaal meenemen. Denk aan skateboard of boxhandschoenen of andere outfit etc.
Je krijgt je mooiste foto digitaal opgestuurd en een gratis 20×30 afdruk.
Prijs: € 150,- (bij max. 6 kinderen). Elk kind extra € 25,- per kind

Optioneel:
Extra uren
Visagie
Thema fotografie
Op locatie

Heeft u interesse?